Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
    до днес робува на ключалките от днес на алармата ма караи ся
    е кво бе 2 години гаранция има
    ша видим ко ша стане
    то до две години я камилата я камиларя тъй че
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• утре на същото място и по същото време!

Comment

• Там сме!
        146 1.6 boxer

Comment

• Аз няма да дойда , имам основателна причина.
          Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
          Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
          Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

• Първоначално публикувано от manolito
            Аз няма да дойда , имам основателна причина.
            слушаме с интерес... почвай

Comment

• днеска ... си имаше бая алфи.... ма стелт фотографа не снима 159-ката студено му било!

даже и турбоджетата на турбоделта се вижда

Comment

• ..............

Comment

• мноу темпра мноу нещо... че и сичките без на стелта кармазъ

Comment

• Честно, тея червени 146-ци на фотошоп ли сте ги наслагвали?
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy
                      Честно, тея червени 146-ци на фотошоп ли сте ги наслагвали?
                      а ся па фотошоп... до вчера ревеше, че не смимане ... днеска вече се съмняваш в колажи

Comment

• Ууу какво и има на сивата алфа гледам бая е подпряна отзад?

Comment

• Първоначално публикувано от Cvetelin
                          Първоначално публикувано от trustworthy
                          Честно, тея червени 146-ци на фотошоп ли сте ги наслагвали?
                          а ся па фотошоп... до вчера ревеше, че не смимане ... днеска вече се съмняваш в колажи
                          А хора идват ли по тея сбирки, или само коли? Щото жива душа не се вижда на снимките Фенове, ФЕНКИ не идват ли бе
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• че ние не сме фото модели... че да се снимаме...
                            нъл има паметници снимани ....
                            гледай темприте остай на нас...

и ба толкоз 146-ци не бях виждал на 1 място и то само червени

тря кат са постопли малко да ги наредим всичките и да ги снимаме да видите ква кармазъ секта имаме

Comment

• "А хора идват ли по тея сбирки, или само коли? Щото жива душа не се вижда на снимките Rolling Eyes Фенове, ФЕНКИ не идват ли бе"

То не е много трудно да се досетиш и сам, че щом има коли значи има и хора с тях, определено не са се запалили и докарали сами

Comment

• Верно вчера бая мръхтари имаше.
                                P.S. От снощи след срещата съм в лек потрес-като запаля кошника,светва една лампа на таблото(червена като ръчната,до нея на таблото),а самата лампа е един червен кръг,в които няма нищо.Не може да е лампата на ABS-са,защото нямам.А иначе лампата светва за много кратък интервал от време и после сама изгасва.Някакви идеи секта?
                                146 1.6 boxer

Comment

Working...
                                X